Ystävällistä hammashoitoa Oulun Peltolassa

Suuhygienistipalvelut

Suuhygienisti on ennaltaehkäisevän hammashoidon ammattilainen. Suuhygienistin palveluja ovat mm. hammaskiven ja värjäytymien poisto sekä hampaiden valkaisu.

Suositut valkaisuhoidot jopa yhdellä käynnillä

Peruspuhdistuksen lisäksi hymyä voidaan kirkastaa erilaisilla valkaisuhoidoilla, jotka ovat ammattilaisen tekeminä täysin turvallisia. Valkoisen hymyn saa tarvittaessa jopa yhdellä vastaanottokäynnillä. Jos haluaa edetä hieman hitaammin, voi valkaisun tehdä suuhygienistin ohjeiden mukaan myös kotona yksilöllisiä valkaisumuotteja ja -geeliä käyttäen.

Ohjeet ja välineet Oulun Kruunusta

Puhdistuskäynnin yhteydessä Oulun Kruunun suuhygienisti Riitta Jurvelin antaa käytännöllistä neuvontaa hampaiden puhdistamiseen kotona. Hän esittelee hampaillesi parhaiten sopivat kotihoitovälineet- ja tuotteet sekä opastaa niiden käytössä.

Ajanvaraus

Ajanvarausnumeromme päivystävät arkisin ma-to klo 8-20 ja pe klo 8-18. Muina aikoina voit jättää soittopyynnön yhteydenottolomakkeella.

Nettiajanvaraus on avoinna 24 h. Mikäli nettiajanvarauksesta ei löydy sinulle sopivaa aikaa, ota yhteyttä puhelimitse.

p. 020 7350 340
p. 040 774 1727

Särkypäivystys

Särkypäivystys vastaanottoaikoina
p. 020 7350 340

Nettiajanvaraus »
Hinnasto »

Helppo tulla, ilmainen pysäköinti

Uusi toimitilamme on hyvien liikenneyhteyksien varrella Peltolan kaupunginosassa Oulussa. Autolla meille pääsee kätevästi moottoritien kautta, bussilla ja polkupyörällä vielä helpommin. Tarjoamme asiakkaillemme ilmaisen pysäköinnin P-talossa. Tervetuloa!

Hammaslääkäriasema Oulun Kruunu Oy
Yrttipellontie 6, 90100 Oulu
Ajanvaraus p. 020 7350 340, p. 040 774 1727

Oulun Kruunu kartta ×
oulun kruunu riitta jurvelin sh

Suuhygienisti Riitta Jurvelin

×
Oulun Kruunu Kati Liikanen

Suuhygienisti Kati Liikanen

×