Ystävällistä hammashoitoa Oulun Peltolassa

Oulun Kruunu 1 vuotta!

23/03/2015

Tervetuloa hammaslääkäriasemamme syntymäpäiväkahveille tiistaina 31.3.2015 klo 14-18!

Esittelemme myös uusimpia esteettisen hammashoidon ja hammasimplanttihoidon kuulumisia. Varaa aika maksuttomaan konsultaatioon p. 020 7350 340. Arvomme syntymäpäivän kunniaksi kävijöiden kesken kaksi valkaisua ja kaksi sähköhammasharjaa.

Esteettiseksi hammashoidoksi kutsutaan hoitoa, jossa hampaiden ulkonäköä muutetaan silmää paremmin miellyttäväksi. Hampaiston yleisimmät kauneusvirheet ovat hampaiden asentovirheitä tai erilaisia muoto- ja värivirheitä. Asentovirheitä korjataan oikomisoidolla. Värjäytymät voivat johtua vanhoista juurihoidoista, värjäytyneistä paikoista, amalgaamatäytteistä tai kiillehäiriöistä. Hampaita voidan valkaista joko yksittäin tai koko hampaisto kerralla. Esteettinen hammashoito »

Nykyaikainen protetiikka on huomaamatonta ja vaivatonta. Kaikkea hammaspuutosta korvaavaa hoitoa kutsutaan protetiikaksi. Yksittäisten hammaspuutosten korvaamiseen yleisin ratkaisu tänä päivänä on implanttikruunu. Implanttihoidossa leukaluuhun asennetaan keinojuuri ja sen päälle keraaminen, täysin oman hampaan näköinen kiinteä kruunu. Implanteilla voidaan korvata myös useampien hampaiden puutoksia ja parantaa huomattavasti liikkuvan kokoproteesin pysyvyyttä. Protetiikka »

Ystävällinen ja monipuolinen

Haluamme Oulun Kruunussa tarjota kaupungin ystävällisintä hammashoitoa, jossa ammattilaisten osaaminen lisää asiakkaan hyvinvointia. Meiltä saat yhdestä paikasta perushammashoidon lisäksi kattavan erikoishammashoidon kuten oikomiset, implantit, iensairauksien hoidon, protetiikan ja esteettiset hoidot. Sinua palvelee 14 kokenutta hammaslääketieteen ammattilaista. Henkilökunta »

Helppo tulla, ilmainen pysäköinti

Toimitilamme on hyvien liikenneyhteyksien varrella Techno­poliksen kampuksella Peltolan kaupunginosassa. Tarjoamme asiakkaillemme ilmaisen pysäköinnin P-talossa. Parkkikiekkopaikkoja on lisäksi sisäänkäyntimme edessä ja 1B- ja 1D-talojen edessä. Yhteystiedot »

Ajanvaraus

Ajanvarausnumeromme päivystävät arkisin klo 8-20. Muina aikoina voit jättää soittopyynnön vastaajaan, niin soitamme sinulle takaisin.
p. 020 7350 340
p. 040 774 1727
Nettiajanvaraus »

Hammaslääkäriasema Oulun Kruunu Oy
Yrttipellontie 6, 90230 Oulu
Technopoliksen Peltolan kampus, 6-talon ensimmäinen kerros
www.oulunkruunu.fi

Helppo tulla, ilmainen pysäköinti

Uusi toimitilamme on hyvien liikenneyhteyksien varrella Peltolan kaupunginosassa Oulussa. Autolla meille pääsee kätevästi moottoritien kautta, bussilla ja polkupyörällä vielä helpommin. Tarjoamme asiakkaillemme ilmaisen pysäköinnin P-talossa. Tervetuloa!

Hammaslääkäriasema Oulun Kruunu Oy
Yrttipellontie 6, 90100 Oulu
Ajanvaraus p. 020 7350 340, p. 040 774 1727

Oulun Kruunu kartta ×