Skip to content

Palvelut

Oulun Kruunussa ratkeavat yhdellä käyntikerralla kaikki keskeisimmät suun ja hampaiden hyvinvointiin liittyvät kysymykset. Hoidamme sinua kokonaisvaltaisesti terveyttä, hyvinvointia ja ulkonäköä edistäen.

Oulun Kruunu - Hammaslääkäri Oulu

Säännöllinen hoito on vaivaton

Monella hammashoitoon liittyvät muistot liittyvät koulu- ja opiskeluaikojen kokemuksiin. Valitettavan monen kohdalla säännöllinen hoito on myös päättynyt  noihin vuosiin. Koskaan ei ole kuitenkaan liian myöhäistä laittaa tämä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kannalta tärkeä asia kuntoon. Moni yllättyy siitä, kuinka paljon menetelmät ja hoitotulokset ovat kehittyneet.

Tervetuloa perustarkastukseen

Oulun Kruunussa asiakassuhde aloitetaan suun ja hampaiden perustarkastuksella. Sen perusteella laaditaan yhteinen hoitosuunnitelma ja hammashuollon toimenpiteet saadaan kalenteriin.

Maksuton arvio Hymypysäkillä

Oulun Kruunun Hymypysäkki on maksuton palvelu, jossa kokenut ammattilainen antaa yksilöllisen arvion ja vinkkejä hampaittesi hoitoon. Noin 20 minuutin mittainen käynti ei sisällä tarkastusta eikä hoitotoimenpiteitä, vaan tuottaa lähtötietoja ja ideoita suun terveyden sekä hampaiden ulkonäön parantamiseksi. Hymypysäkki on mainio tilaisuus palata hammashoidon piiriin, jos edellisestä käynnistä on vierähtänyt aikaa.

Oulun Kruunun osaaminen käytössäsi

Tutustu Oulun Kruunun laajaan palveluvalikoimaan ja ota yhteyttä sinulle ajankohtaisista hoitotarpeista. Meillä on käytössä Kelan suorakorvaus.