Skip to content

Usein kysyttyä

Millaisia värjäytymän poistomenetelmiä Oulun Kruunussa on?

Oulun Kruunussa on tarjolla monia keinoja hymysi kirkastamiseen.Hammaskiven poiston yhteydessä voidaan puhdistaa värjäytymiä ultraäänilaitteella. Uutena palveluna Oulun Kruunussa on saatavana myös jauhepuhdistus (ns. soodapuhdistus), joka saa hampaat tuntumaan sileiltä ja kirkastaa hymyä. Suuhygienistimme tekevät myös laservalkaisuja joka vaalentaa hampaan sävyä jopa useita asteita.

Teettekö valkaisuja?

Kyllä. Oulun Kruunussa on käytössä turvallinen ja tehokas laservalkaisumenetelmä. Tehovalkaisumme sisältää aina kolme käsittelyä yhdellä käyntikerralla. Näin saadaan aikaan paras valkaisutulos. Hampaiden valkaisu on yhä suositumpi palvelu jolla voi viimeistellä kauniin ja luonnollisen hymyn!

Täytyykö hampaiden tarkastuksen olla tehtynä ennen valkaisua?

Mikäli edellisestä tarkastuksesta on aikaa yli vuosi, suosittelemme tarkastuksen tekemistä ennen valkaisua. Myös mahdollinen hammaskivi on syytä poistaa ensin parhaan lopputuloksen saamiseksi.

Onko Oulun Kruunulla työpaikkahammashuoltoa?

Kyllä on. Suun hoito kuuluu ihmisten kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja olemme iloisia että pystymme tarjoamaan työnantajille kumppanuutta työpaikkahammashuollon puitteissa. Yrityksen tarjoama hammashuolto on työntekijälle arvokas etu joka sitouttaa ja palkitsee mutta parhaimmillaan jopa ennaltaehkäisee muita sairauksia. Modernit tilamme Peltolassa Technopoliksen kampuksella ovat erinomaisten kulkuyhteyksien varrella.

Ajanvarausnumeromme päivystävät arkisin ma–to klo 8–20 ja pe klo 8–18. Muina aikoina voit jättää soittopyynnön yhteydenottolomakkeella.

Nettiajanvaraus on avoinna 24 h. Mikäli nettiajanvarauksesta ei löydy sinulle sopivaa aikaa, ota yhteyttä puhelimitse numeroon 020 7350 340 tai 040 774 1727.

Voit ottaa yhteyttä numeroon akuuteissa särkytapauksissa.

Oulun Kruunun särkypäivystys on avoinna vastaanottoaikoina maanantaista torstaihin klo 8–20 ja perjantaina klo 8–18.

Särkypäivystys