Oulun Kruunu 7 vuotta!

7 vuotta ystävällistä hammashoitoa Oulun Peltolassa.

Hammaslääkäriasema Oulun Kruunussa ollaan yhtä hymyä 7-vuotissyntymäpäivänä! Vuonna 2014 toimitusjohtaja ja suuhygienisti Riitta Jurvelin sai kuulla hyviä uutisia, kun sopivaa liiketilaa tarjottiin Peltolan Technopoliksen kampukselta. Tilaan nousi Oulun Kruunu, lämminhenkinen ja monipuolinen hammaslääkärikeskus, joka erottautuu myös paikallisuudellaan. Moderni hoitoympäristö ja helppo sijainti valtaväylien risteyskohdassa saivat alusta alkaen paljon positiivista palautetta asiakkailta.

Seitsemän vuoden aikana Oulun Kruunulla on ollut etuoikeus kasvaa niin henkilöstön kuin asiakaskunnan osalta. Menestyksemme perustana ovat osaavat ja ratkaisukeskeiset hammaslääkärit ja hammashoitajat. Heidän lisäkseen olemme ylpeitä monipuolisuudestamme, sillä saman katon alla asiakkaita odottaa muun muassa keraamisen paikkauksen 3D-teknologia, implanttihoito, hammaskirurgia, oikomishoito ja markkinoiden tehokkain laservalkaisu – unohtamatta tietenkään kattavaa perushoidon tarjontaa.

Haluamme jatkossakin olla luotettava ja kuunteleva kumppani asiakkaidemme hyvinvointia edistävällä matkalla – yksi hymy kerrallaan!