Kevään tarjous: Hampaiden perustarkastus ja jauhepuhdistus

Kevään 2022 tarjouksia Oulun Kruunulla.

Onko viimeisestä hammaslääkärikäynnistä aikaa? Hammashoidon tarkastuksessa olisi hyvä käydä säännöllisin väliajoin, mutta usein hoitoon ei huomata hakeutua ennen kuin tarve on akuutti. Nyt kevään korvilla voisikin olla hyvä aika hypätä takaisin hammashuollon piiriin ja hyödyntää tarjouksemme:

Hammashoidon perustarkastus 49,50 € + jauhepuhdistus alk. 99 € (sis. hammaskivenpoiston, mikäli ikenien kunto sen sallii). Tarjous voimassa 30.4. saakka.

Varaa oma aikasi nettiajanvarauksestamme tai puhelimitse numerosta 020 7350 340.

Terve suu edesauttaa kokonaisvaltaista terveyttä

Terve suu ei tarkoita pelkästään loistavaa hymyä. Suun terveydellä on suuri vaikutus ihmiskehon kokonaisvaltaiseen terveyteen: mikäli suunterveys on heikolla tolalla, se voi olla riskitekijä esimerkiksi valtimokovettumataudin sekä sydän- ja aivoinfarktien taustalla. Vaikeuttaapa huono suun terveys myös monien kroonisten sairauksien hoitamista, ja joissakin tapauksissa voi suussa oleva tulehdus levitä muualle kehoon.

Olisikin siis hyvä muistaa, että suun terveydestä tulisi huolehtia säännöllisesti ja samalla tavoin kuin muustakin terveydestä. Hammaslääkäri on – kuten nimessäkin lukee – lääkäri, ja hammashoito on panostus omaan kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Kannattaa myös huomata, että mikäli hammashoidossa ollaan ajoissa liikkeellä, tulee hoito myös yleensä edullisemmaksi!