Hammasimplantti Oulun Kruunussa

Hammasimplantti Oulun Kruunussa.

Noin joka neljänneltä aikuiselta puuttuu hammas. Moni meistä kokee sen vuoksi häpeän tunnetta ja asia voi vaivata mieltä jopa päivittäin. Pitkäaikaisin ja huolettomin ratkaisu tähän on hammasimplantti. Implantin hankintaan liittyy usein monenlaista pohdintaa, onhan kyse varsin pysyvästä ratkaisusta ja isosta satsauksesta taloudellisestikin. Implantin tuoma mukavuus on kuitenkin niin lähellä luonnollisen hampaan tunnetta, että harva katuu valintaansa jälkeenpäin. Moni asiakkaamme onkin päässyt implantin avulla eroon jopa vuosia kestäneestä epävarmuuden tai epämiellyttävyyden tunteesta.

Mistä implantin hinta tarkalleen muodostuu? Oulun Kruunussa implantin laittamiseen osallistuu aina kaksi lääkäriä: protetiikan erikoislääkäri sekä hammaskirurgi. Näin varmistetaan, että asiakas saa käyttöönsä parhaan osaamisemme kaikissa prosessin vaiheissa. Käytämme vain premium-tason keinojuuria joihin kiinnitämme täydellisellä tarkkuudella tehdyn yksilöllisen keraamisen kruunun. Käytössämme ovat myös uusimmat digitaalisen hammashoidon välineet: enää ei tarvita epämiellyttäviä jäljennösaineita, vaan kruunu tehdään paikan päällä 3D-laitteistolla tai skannaamalla tiedot suoraan laboratorioon.

Hammasimplantti on arvokas, mutta kestävä sijoitus omaan itseensä ja suun terveyteen. Laadukkaasti toteutetusta implantista riittää iloa ja hyötyä vuosikausiksi. Tarjoamme maksuvaihtoehtona myös osamaksun, jolloin kustannukset voi jakaa omien tarpeidensa mukaan pidemmälle ajalle.

Jos olet harkinnut implanttia ja pohdit vielä sen sopivuutta itsellesi, voit hyödyntää huhtikuun tarjouksemme. Kuun loppuun asti tarjoamme purentafysiologian ja protetiikan erikoishammaslääkärin konsultaation sekä koko leuan röntgenkuvauksen yhteishintaan 100 € (norm. 184 €).

Voit varata ajan vastaanotollemme joko nettiajanvarauspalvelustamme tai puhelimitse numerosta 020 7350 340​ & 040 774 1727.