Esteettinen hammashoito Oulun Kruunussa

Esteettisen hammashoidon alle kuuluvat palvelut ovat yhä kysytympiä toimenpiteitä Oulun Kruunussa. Kauneuteen viittaavan termin ei kannata antaa johtaa harhaan – esteettiset hoidot eivät keskity pelkästään ulkomuotoon, vaan niillä on myös tärkeä asema suun hyvinvoinnin kannalta. Oulun Kruunussa on tarjolla laaja valikoima esteettisen hammashoidon palveluita.

Puhdistuksen tehostamiseksi teemme nyt myös jauhepuhdistusta. Hampaiden vaalennuksesta haaveileville tarjolla on tehokas ja turvallinen laservalkaisu. Hammaskruunut ja laminaatit (niin sanotut kuoret) antavat luonnollisen tuloksen hampaan väri- tai asentovirheen korjauksessa. Kokonaan puuttuvan hampaan tilalle voidaan tehdä hammassilta tai implantti. Myös aikuisten oikomishoito kasvattaa jatkuvasti suosiotaan.

Esteettisen hammashoidon avulla tavoitellaan kauniimpaa hymyä, mutta myöskin korjataan esimerkiksi tapaturmien aiheuttamia vammoja. Oulun Kruunussa olet varmasti kokeneiden ammattilaisten käsissä, sillä meillä tehdään päivittäin esteettistä hammashoitoa. Jos sinua askarruttaa jokin hampaiden ulkonäköön liittyvä seikka, älä jää asian kanssa yksin vaan jaa huolesi kanssamme. Osaamme ehdottaa juuri sinulle sopivat toimenpiteet ja antaa alustavan hinta-arvion. Epävarmuus omasta hymystä ei ole turhamaisuutta vaan asia, joka saattaa vaivata sinua päivittäin. Hyvällä hoidolla saat pitkäikäisen ratkaisun ja hymyilet uudella itsevarmuudella!

Lue lisää esteettisen hammashoidon palveluistamme ja varaa oma aikasi täältä.