Aikuisten oikomishoito

Aikuisten oikomishoito Oulu

Moni aikuisiässä oikomishoitoon tuleva asiakas kertoo haaveilleensa hampaiden suoristamisesta jo pitkään, mutta kynnys aloittaa oikominen on ollut jostain syystä korkealla. On totta, että aikuisiällä hampaiden asennon muuttaminen ei käy välttämättä yhtä nopeasti kuin lapsilla, mutta nykyään on tarjolla niin monipuolisia ja tehokkaita menetelmiä, että pelko vaikeasta ja pitkäaikaisesta hoidosta on usein turha.

Kysyimme asiakkailtamme miksi he päättivät aloittaa oikomishoidon. Tässä poimintoja saamistamme vastauksista:

”Minulle tehtiin nuoruudessa vuosien ajan oikomishoitoa ja aluksi ei tullut mieleenkään ryhtyä siihen uudestaan vapaasta tahdosta. Alahampaani olivat kuitenkin sen verran ristikkäin, että kahden hampaan pinnalle ilmaantui jatkuvasti tummentumia ja myös hammaskiveä. Sen jälkeen, kun hammasrivistö suoristettiin olen joutunut käymään puhdistuksessa paljon harvemmin.”

Myös toinen asiakkaamme halusi viimeistellä lapsena aloitetun oikomistyön.

”Lapsena minulta oiottiin ylähampaat purentavian vuoksi, mutta alahampaisiin ei koskettu. Minua häiritsi vuosia se, että ala- ja ylähampaat olivat niin eri paria. Oikomishoidon alettua yllätyin siitä kuinka nopeasti totuin kiskoihin, ne eivät häirinneet elämääni ollenkaan!”

Oulun Kruunussa sinua palvelee oikomishoidon erikoishammaslääkäri Tiina Uusisalmi. Toivotamme sinut tervetulleeksi tututstumaan oikomishoidon eri vaihtoehtoihin. Teemme oikomishoitoja niin purennallisista kuin esteettisistä syistä ja tarjoamme asiakkaillemme myös osamaksumahdollisuuden.

Voit varata oman hoitoaikasi nettiajanvarauksestamme tai puhelimitse numeroista 020 735 0340 & 040 774 1727. Tervetuloa Oulun Kruunuun!